+38 068 968 32 32
Написати нам
м. Біла Церква, бул. Олександрійський 107 (бул. 50 років Перемоги, 107)
Карта проїзду

Правильні двері

Вхідним дверям часто не приділяється достатньої уваги, мовляв, це все «фантик», а «цукерка» всередині. Однак не варто забувати, що перше враження від житла складається саме за зовнішнім виглядом вхідних дверей. Як вибрати двері, щоб, вона змогла поєднувати в собі міцність і витонченість?

Якість «правильної» двері:

Зовнішній вигляд вхідних дверей визначається в першу чергу завданнями, які перед нею ставляться. Спочатку двері повинні бути надійними і міцними, по-друге, вона повинна в достатній мірі здійснювати тепло- і шумоізоляцію, а також забезпечувати пожежну безпеку. І, нарешті, двері повинні бути витонченими і красивими. При цьому загальних жорстких нормативів, які б визначали якість вхідних дверей, на сьогоднішній день не встановлено. Обов'язкового сертифікування ці вироби так само не мають. І ці чинники роблять тему розмови досить невизначеною.

Класифікація вхідних дверей в залежності від розмірів:

Відповідно до розмірів дверних прорізів, прийнятих в типовому будівництві, з'явилися стандарти розмірів дверей, що визначають співвідношення їх висоти і ширини.

З огляду на товщину коробки і інсталяційний зазор, полотно відповідно до даних прорізами має наступні розміри:

2050 × 860/960 мм для посилених металевих конструкцій

2050 × 1200 для двостулкових дверей.

При цьому, на жаль, не можна стверджувати, що будівництво завжди спирається на встановлені ГОСТи, а отже, і прорізи зустрічаються нестандартні. Підігнати готовий виріб до них можна, але, звичайно, в розумних межах, оскільки значний зазор між стіною і дверною коробкою не дозволить забезпечити відповідного рівня безпеки, а також звуко- і шумоізоляції. В цьому випадку краще виготовити двері на замовлення, тим більше, що вартість таких дверей істотно не перевищуватиме вартість готового продукту.

Тепло — та шумоізоляція:

Ці параметри, так само як і надійність визначаються тим, де власне двері буде встановлена. Так, вхідні двері на кордоні між холодним і теплим приміщенням, повинна володіти серйозним опором теплопередачі (не менше 0,6 одиниць), при цьому повітропроникність не повинна бути вище 1,5 кг / год на 1 кв.м. Якщо двері встановлюється в квартирі, то в таких серйозних показниках немає м. Втім, варто пам'ятати, що звукоізоляція, яка повинна бути не більше 30 дцБ, безпосередньо залежить від повітропроникності.

Декоративні та практичні властивості вхідних дверей:

Безумовно, це важливий фактор, але вибираючи облицювання, необхідно враховувати не тільки красу, але і стійкість матеріалу до різних зовнішніх впливів. Неважливо буде обрана двері скромною і непримітною, так щоб не привертати жодних сторонніх поглядів, або вона буде нарочито потужної, яка відлякує можливих зловмисників, головне - щоб її надійність вселяла довіру господарям і дозволяла при необхідності зробити будинок неприступною фортецею. Мабуть, з цієї причини найпопулярнішими сьогодні є металеві моделі.

Вхідні двері діляться на кілька класів по взломостойкості (від 0 до 4). Клас визначається кількістю часу, який має бути затратити, щоб зруйнувати дверне полотно. Однак, якщо замок буде відкритий за допомогою банальної шпильки, ніякої метал не захистить ваше майно. Тому особливу увагу необхідно приділити вибору замку і міцності коробки.

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: